IDŐPONT VÁLTOZÁS! A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

2021.07.25 20:30

Fezen - Fesztiválterület Székesfehérvár -

Tisztelt Jegytulajdonos!

 

Sajnálattal kell tájékoztatnunk, hogy a július 25.-re Székesfehérváron, a Fezen területre meghirdetett LGT DALOK – A DAL A MIÉNK! című CSÍK – ZENEKAR – PRESSER GÁBOR – KARÁCSONY JÁNOS koncertet technikai okok miatt kénytelenek vagyunk későbbi időpontra és helyszínre halasztani.

Az új időpont és helyszín:

  1. november 21. 19.00

Székesfehérvár, Best Western Lakeside Hotel – MKOSZ Csarnok.

 

A megváltott jegyei érvényesek az új időpontra, ha Önnek a helyszín és vagy az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani:

 

  • Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre

 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

 

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

 

  • Igényelheti a jegye visszaváltását:

 

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

 

Választásukat 2021. július 31.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Csík Zenbekar és a Gag Management Produkciós Iroda

—————————————————————

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva!
2020-ban megjelent “A dal a miénk” című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt.

A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Legközelebbi koncert

A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal

2021.08.03 20:30
Szabadidő És Konferencia-Központ Szabadtéri Színpad
| Balatonfüred