Rendhagyó Óévbúcsúztatásra készül a Csík Zenekar

A december 28-ra meghirdetett Óévbúcsúztató koncert új időpontra 2021. június 5-re került át.

Bár a hagyományos évbúcsúztató, évzáró koncert 2020-ban nem kerül megrendezésre, de a rajongók idén sem maradnak koncertélmény nélkül!

A zenekar az Óévbúcsúztató koncertjének meghirdetett időpontjában, 2020. december 28-án először mutatja be a 30 éves ünnepi fellépésén készült koncertfilm felvételét.

Hisszük, hogy az akkori hangulat, az ott áradó boldogság, öröm, nevetés és valódi örömzenélés mosolyt fakaszt és felszabadult perceket okoz az idei év lezárásaként is!

Az est fényét számos vendég jelenléte emelte, valamennyien fontos szerepet játszottak a Csík Zenekar pályafutásában: Pál István „Szalonna”, Presser Gábor, Lovasi András, Kiss Tibor, valamint a Tölcséres Banda. A látványos, vérpezsdítő táncokról a Fitos Dezső Társulat gondoskodott, Grecsó Krisztián pedig az alkalomra összeállított szövegeivel foglalta keretbe a történéseket.

A film az online.jegy.hu oldalon megvásárolt jeggyel tekinthető meg, mely jegy 30%-os kedvezményre jogosít a 2021. június 5-i koncert online jegyének árából!
(A kedvezményre jogosító kódot a vásárlástól számított 24 órán belül, e-mailben küldjük meg vásárlóinknak.)

Zárjuk ezt a rendhagyó évet rendhagyó módon, de együtt!

Vigye otthonába a Csík zenekart a „30 év boldogság” című koncertfilm segítségével!

Legközelebbi koncert

Összetartozás – Óévbúcsúztató koncert ELHALASZTVA 2021. június 5-ére

2021.06.05 19:30
Budapesti Kongresszusi Központ
| Budapest Jagelló u. 1-3.