IDŐPONT VÁLTOZÁS! A székesfehérvári “A dal a miénk” c. koncertet novemberre halasztjuk

Tisztelt Jegytulajdonos!

 

Sajnálattal kell tájékoztatnunk, hogy a július 25.-re Székesfehérváron, a Fezen területre meghirdetett LGT DALOK – A DAL A MIÉNK! című CSÍK – ZENEKAR – PRESSER GÁBOR – KARÁCSONY JÁNOS koncertet technikai okok miatt kénytelenek vagyunk későbbi időpontra és helyszínre halasztani.

Az új időpont és helyszín:

  1. november 21. 19.00

Székesfehérvár, Best Western Lakeside Hotel – MKOSZ Csarnok.

 

A megváltott jegyei érvényesek az új időpontra, ha Önnek a helyszín és vagy az időpontváltozás miatt nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudjuk felajánlani:

 

  • Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre

 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja.

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

 

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

 

  • Igényelheti a jegye visszaváltását:

 

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

 

Választásukat 2021. július 31.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Csík Zenekar és a Gag Management Produkciós Iroda