Fogadj Örökbe Egy Macit – III. Jótékonysági aukció

Csík zenekar

III. Jótékonysági Maci Aukció!

A III. Jótékonysági Maci Aukcióhoz segítő szándékú licitálókat várunk. Az Ön adományával, hozzájárulásával szeretnénk megvalósítani az első olyan Maci kávéházat, melyben megváltozott munkaképességűeket alkalmazunk majd.

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges az alábbi e-mail címen: info@fogadjorokbeegymacit.hu

Helyszín: Danubius Hotel Gellért
Időpont: 2013. december 3. 18:00

További részletek: http://www.fogadjorokbeegymacit.hu/

www.facebook.com/fogadjorokbeegymacit

Társadalmi célú, jótékonysági Akció!
Kampányunk középpontjában a fogyatékkal élők foglalkoztatása és annak bővítése áll.
Leírás

A “Fogadj Örökbe Egy Macit” egy jótékonysági akció. Hasonlóan az Ezer Lámpás Éjszakája elnevezésű kampányunkhoz, most ismét egy fontos ügyet, jelenséget szeretnénk felkarolni. Legújabb kampányunk középpontjában a fogyatékkal élők foglalkoztatása és annak bővítése áll.
A kampányt az a szomorú tény indította el, hogy Magyarországon a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatottságának aránya csupán 10%-os, míg nyugaton ez az arány több mint 60%. Ezen a helyzeten szeretnénk javítani.
2012-ben szerveztük meg az I. és a II. Fogadj Örökbe Egy Macit jótékonysági árverést. A programunk sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kampányunkhoz közel 100 köztiszteletben álló személy csatlakozott és adományozta oda gyermekkori mackóját és személyes tárgyát. Az árverésből és a felajánlásokból befolyt összegből újabb munkahelyeket hozunk létre, ahol fogyatékossággal élőket alkalmazunk majd.

Programunk három pillérből áll: egyrészt 2014-ben szeretnénk megnyitni Budapesten az első, Fogadj Örökbe Egy Macit Kávéházat, ahol megváltozott munkaképességűek számára teremtünk munkahelyet. Másrészt szeretnénk létrehozni azt a Maci Manufaktúrát és Maci Shopot is, ahol a sérült emberek készítenék és értékesítenék az ott elkészült termékeket.