enhu

Majorosi Marianna
ének

Beszélgessünk

Kérdezzen tőlünk!

Email cím (nem tesszük közzé)


6 + = 7

 • Kedves Zenekar!
  Debrecenből tervezem, hogy párommal a 2016-os karácsonyi nagy koncertnek részesei legyünk életünkben először. Nem találtam sehol utalást arra, hogy időben várhatóan milyen hosszú lesz a koncert? Nagyon fontos lenne ez számomra, hiszen meg kell terveznem a visszautazást is még az nap vasúton.

  • Kedves Gyula!

   Terveink szerint 120-135 perces lesz a koncert. (Korábbi évek tapasztalata, hogy nem tudunk pontosan 20.00 órakor kezdeni, mivel a közönség egy része általában késve érkezik. Remélhetőleg 20.15 perckor már készen állunk a kezdésre.)

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Zenekar! 2016-ban terveznek oevbucsuztato koncertet Budapesten?

  • Kedves Anna!

   Igen, a koncertek menüben és facebook oldalunkon már megtalálhatóak a részletek.

 • Kedves Csík Zenekar? Azt szeretném kérdezni, hogy az idén már nem lesz koncertjük Szegeden? Köszönettel. Annamari

  • Kedves Annamari!
   Szegeden 11.25-én koncertezünk az IH-ban. Várjuk szeretettel!
   üdv, a Zenekar

 • Kedves Csík Zenekar,
  tisztelettel érdeklődöm lesz-e idén decemberben a jól megszokott koncertjük a Syma csarnokban. Szomorúan látom, hogy nincs nyoma a koncert naptárban. Remélem találkozunk, mert mindig nagy élmény volt a koncerten részt venni.
  Üdvözlettel
  István

 • Kedves zenekari Tagok! (Mindkettő!!)
  Tegnap Miskolcon szép hatalmas koncert volt!
  Bár az esőtől késleltetve lett, de aztán minden a helyére került!
  Végig magas színvonal, aztán a fergeteges ráadással – amire azért előre már gondoltak is – nem kevéssé kárpótolták a rajongókat az eső okozta kellemetlenségért! Azt az örömzenét nem is lehet talán felülmúlni!
  Persze hogy mi is egy kicsit részesei lettünk ennek, mint rendesen, ahogy beleküldtük azokat a gyönyörű dalokat a diósgyőri éjszakába!
  Köszönjük az ÖSSZES ÖSSZES közreműködőnek, sokunknak igen nagyon feltekerték a jó érzéseinket! Ilyenkor aztán napokig megmarad a hatása, mosolygós a hangulat és előbújnak a fülből azok a dallamok és dudorássza fütyölgeti az ember…
  Számtalan ilyet még!!!
  Nagy tisztelettel Misibá

 • Kedves Zenekar 🙂
  Csodálatosan jó hangulatú, dinamikájú volt a ma esti együtt muzsikálásotok, valódi együtt játszásotok a Tápiószelei I.Tárogató fesztiválon 🙂
  Köszönjük ezt az igazi örömzenét 🙂
  Még nagyon sok ilyen fergeteges muzsikálásban láthassunk benneteket 🙂
  Isten áldjon meg benneteket

 • Kedves Csík Zenekar,

  lesz az idén közös fellépésetek Presser Gáborral?
  üdv&minden jót Gábor

  • Kedves Gábor!
   Igen, augusztus 19-én Kazincbarcikán a Kolorfesztiválon!

   Üdv,
   a Zk

 • sziasztok
  bogácson augusztusi koncertnek lesz majd sztár vendége , mikor kerül ki a falra ?
  üdv ÁKOS

  • Kedves Ákos!
   A bogácsi koncerten nem lesz vendégünk.
   A koncertnaptárba hamarosan felkerülnek a részletek.
   Üdv,
   a Zk

 • Érdeklödni szeretnék , hogy 2016-ban Szegedre jönnek e??

  • Kedves Zoltán!

   Aug.24-én a SZINen koncertezünk, november 25-én pedig az IH-ban.
   Addig is minden jót kívánunk,
   üdv,
   a Zk

 • Kedves Csík Zenekar,

  Az idén terveztek koncertet Németországban? Nagyon jó volna itt látni beneteket!

  Üdvözlettel,
  Kati

  • Kedves Kati!

   Jelenleg nem tervezünk németországi koncertet. 🙁
   üdv,
   a Zk

 • SzűcsZoltan

  2015 ben láttam egy doku.filmet amelyben együtt muzsikaltak egy immár román ajkú zenész cigány családdal.Hatalmas élmény volt hallgatnom.
  Elérhető lenne ez a zenei anyag vagy az egész felvétel?
  Nagyon szeretném!
  Köszönettel SzűcsZoltan Makó Síp u.35.

  • Kedves Zoltán!

   A film készítői tervezik dvd formában kiadni, de hogy mikor, azt sajnos mi sem tudjuk. Természetesen ha lesznek infóink, mindenképp megosztjuk.
   Üdv,
   a Zk

 • Kedves Csík Zenekar!

  Szeretnék érdeklődni a 25 éves jubileumi koncert DVD felől – láttam újságban meghirdetve -, hogy kapható-e már valahol?
  Köszönöm a választ!

  Üdvözlettel:
  H. Csilla

 • Kedves Zenekar,

  érdeklődni szeretnék, hogy jöttök-e Miskolcra valamikor?

  • Kedves Mónika!

   03.17-én a Helynekemben találkozhatunk.
   A koncert 21.00 órakor fog kezdődni, kapunyitás 20.0 órakor lesz.
   A jegyvásárlás részletei is hamarosan olvasható a weboldalon, a Facebook-oldalunkon, illetve a Helynekem oldalain.
   Reméljük találkozunk.

   addig is minden jót kívánunk,
   üdv,
   a
   Zenekar

 • Fazekas Csaba

  Szeretik az Istenek is a Csík zenekart! Nem először fordult elő, hogy a koncert idejére elállt az eső: előtte és utána zuhogott, de alatta nem! Ez a kegyelmi állapot határozta meg a szeptember 25-ei kobucis koncert hangulatát. Köszönjük, nagyon-nagyon jó volt. Én Budapesten és környékén igyekszem minden koncerten ott lenni, s az a tapasztalatom, hogy a Kobuci a legjobb helyszínek egyike. Mindig fantasztikus a hangulat, mert csodálatos a környezet, se túl kicsi, se túl nagy, jól szól a zene, vidám és fiatalos a közönség. Ha lehet hatni a helyi szervezőkre, ne engedjétek, hogy székeket pakoljanak a színpad közelébe, mert azzal az egész koncert leül valamelyest! Csodálatos volt a martonvásári koncert is, jó helyszínnek bizonyult a Budapest Park is és a Várbazár előtere is. Jó egészséget a zenekarnak!

 • Csatlakozom Tími hozzászólásához,fantasztikus volt a Szigetvári koncert.Élmény volt számunkra, hogy szüleink is megismerhették lakóhelyükön, élőben a zenekar színes tartalmas műsorát.A családi látogatás összekötése és a közös koncert nagy élmény volt.Tiszteletünk és szeretetünk a Martonvásári rendezvényt sem hagyhatta ki :), mindig azt mondjuk “ez volt a legjobb”, de valóban fergeteges koncert volt.A feltőltődés semmihez nem hasonlítható olyan értékes.Köszönet érte, jó egészséget kívánunk a további munkához. Kata és Sándor

 • Szécsiné Margó

  Kedves Zenekar!
  Szeptember 6.-án Becsehelyen adtatok koncertet.Szeretném megköszönni nektek,hogy ebben a kis faluban is olyan szeretettel és odaadással játszottatok,mint máskor,talán egy több ezres sportcsarnokbeli közönség előtt.Isten áldja meg mindnyájatokat ezért,amit képviseltek,ezért a muzsikáért,mert sok-sok ember lelkébe loptok örömet és jó érzésekkel teli szívvel tudtunk hazamenni!Köszönjük!!Még nagyon sokáig szeretnénk hallgatni benneteket,minden jót kívánva sok szeretettel!!!

 • Kedves Zenekar!
  Fantasztikus volt a ma esti koncertetek itt Szigetváron!!! Gratulálok és további Sok Sikert Nektek!!! 🙂

 • Jámbor Imre

  Én Debrecenben aláírattam a zenekarral egy üres villányi portugízeres (bocs: portugieser-es) üveget. Magam sem tudom,vajon helyes volt-e, de most úgy érzem: igen! Itt az üveg előttem, üres, de amit akkor kaptam a zenekartól meg a portugízertől, az igazi mulatság volt: élmény a javából! A mikor nem azért iszom, hogy részeg legyek, csak azért, hogy befogadóbb, odaadóbb, minden érzékemmel a zenére, Terád, Attila, Mariannra, Janira, a nyelvnyújtogatós Kunos Tomira, a csendes, de borzasztóan tehetséges Makó Petire; a szerintem kiváló és virtuóz városi zenész Barcza Zsoltira (Atyaisten, hogy pendül a keze alatt a cimbalom!, meg kell a szívnek hasadni), no végül, de (hülye szófordulat) nem utolsó sorban a ritmusszekció: Bartók Józsira, aki a háttérben adja az alapot szép szorgalmasan, bár mondhatnónk: a ritmus volt az első, a többi csak úgy rárakódott az idők folyamán. No, ez se igaz így teljesen, mint
  minden más. Szóval: kicsit fanyalogtam a hajdúszoboszlói folkhétvége után, hogy így, meg úgy, hogy kevés volt a tardicionális, sok a városi: csak a Presser, csak a Kispál, meg a Hobo; hol itt a népzene,Jani: legyen több tradicionális, echte magyar népzene, csakhát ott az ezerfejű: mitől is lett a Csík olyan népszerű? Vette a fáradságot, (fene a dógodat, Attila, ebben nagyon ludas lehetsz!): átruccant a popos világba, és lássatok csudát: működött a koktél: falták-(most is falják), mint a hajnali muzsikus az abáltszalonnát paradicsommal, paprikával, friss kenyérrel: ami jó, az jó! Nem tagadom, tudom én hallgatni a városit is, de azért a zsigerekben a népzene bír megrezegtetni igazán, rikkantson a torkom, csorduljon a könnyem: amit a mi népzenénk ad, azt szívből kívánom: magamnak is, Nektek is! Legyen hát, sok jó népzene, ezt kívánja egy debreceni cívispógár, no meg Nektek sok jó egészséget! Aztán elgyertek Debrecenbe az idén is valami jó kis ütős koncertre, most inkább vinnék egy tele üveggel: csak a barátság végett!

 • Kedves Csik Zenekar! Feleségemmel elöször voltunk Csik Zenekar koncerten a Jászberényi Csángó Fesztiválon, és felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönjük Önöknek, illetve vendégeiknek. Már több mint 12 éve külföldön élünk de a magyar zene mindig szivünk egy része lesz és marad. További sok sikert kívánunk Önöknek.

 • Tisztelt Csik Zenekar!
  Feleségemmel elöször voltunk Csik Zenekar koncerten a Csángó fesztiválon Jászberényben. Egy felejthetetlen élményt okoztak nekünk. Már több mint tíz éve Németországban élünk, de a magyar zene, illetve a magyar zene szépségei mindig megmaradnak a szivünkbe. Köszönjük Önöknek és vendégeiknek ezt a szép nýári estét. Nagy rajongójuk lettünk.

 • Antal Károly

  Kedves ZENEKAR!!
  Tegnap nagyon jól éreztük magunkat a pápai koncertjükön.Soha nem táncoltam,de tegnap valahogy elindultak a lábaim! Nagyon jó volt! Köszönöm ezt az élményt!

 • Pedro pajti

  Egy ideje már senki nem írt ide, szóval… Előre az aranyér-t fiuk és hölgyem.
  További munkasikereket Önöknek.

  Pp

 • Bartha Zsófia Klára

  Kedves Zenekar!

  Erdeklodni szeretnek a juliusi koncertjeik idopontjarol!
  Kulfoldon dolgozunk es juliusban latogatunk haza, szeretnenk mindenkeppen reszt venni egy koncerten.
  A ferjemmel nagy rajongoik vagyunk!
  Tovabbi sok sikert!

  Udvozlettel:
  Zsófia

  • Kedves Zsófia!

   A honlap KONCERTEK menüjében megtalálható már az összes júliusi előadásunk.

   Várjuk szeretettel Önöket.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Csukáné Durkó Hajnalka

  Kedves Zenekari Tagok!
  Férjemmel együtt nagyon szeretjük a zenéteket, ezúton is köszönjük a felejthetetlen élményeket. November 30-án Kékestetőn mikor kezdődik a koncert? Szeretnénk ott lenni! Köszönjük a választ, sok sikert kívánunk.
  Csuka Gusztáv és felesége

  • Kedves Hajnalka!

   Ha minden jól megy, a koncert 14.45 órakor fog kezdődni.

   Várjuk Önöket szeretettel.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Kelen Sándor

  Csak kérdezem, hogy lehet-e már valamit tudni a december elejére tervezett (egyeztetés alatt álló) bécsi koncertről? Üdvözlettel

 • Szendrödi Miklós

  Kedves Zenekar.Szeretnék érdeklődni,hogy a pécsi koncertre hogy tudok jegyet vásárolni.

  • Kedves Miklós!

   Jegyek elővételben kaphatók: Alexandra Könyvkiadó pécsi üzleteiben, Mecsek Takarék Teréz utcai fiókjában, a koncert napján a helyszínen.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Zenekar! A dombóvári koncertre gyerekeinktől kaptuk születésnapi meglepetésként a jegyet. Ennél jobb ötletük nem is lehetett volna. Köszönjük ezt a csodálatos élményt.

 • Imre Albert ,Szatmarnemeti

  Koszonjuk szepen a felejthetetlen szatmari koncertet.Gratulalunk…
  Tovabbi sok sikert …

 • Sziasztok!
  Köszönöm a zenekarnak a csodálatos és felejthetetlen ceglédi bulit!
  További sok sikert kívánok!
  🙂

 • Ipacsné Godó Hajnalka

  Kedves Zenekar!

  Fél információm van arról, hogy december elején Salgótarjánban lesz fellépésetek! Ugye igaz a hír, annyira szeretnénk!
  Üdvözlettel Ipacsné Hajni

  • Kedves Hajnalka!

   Az információ igaz, dec.5-én lesz koncertünk a Művelődési és Konferencia Központban.
   A részletek hamarosan kikerülnek honlapunkra és a facebook-oldalunkra is.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Gaál Sándor

  Kedves Zenekar ,
  Szeretném megtudni hogy a zenekar kiadott lemezeit Erdélben valaki forgamazza-e vagy csak FONÓ webbolt-bol lehet megvásárolni .
  Köszönettel,
  Sándor

  • Kedves Sándor!

   Hivatalos forgalmazónk nincs Erdélyben, Kiadónktól természetesen megrendelhető bármelyik lemezünk.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kelen Sandor

  Kedves Mindnyajatok!

  Csaladommal Also-Ausztriaban elunk. Sok-sok honfitarsunk (nagyon sokak, “pannon” es erdelyi magyarok) igenyet tolmacsolom, amikor megkerdezem, hogy elvben vallalnatok-e Becs kornyeken fellepest – a kozonseg javareszt az itt elo magyarokbol allna. Ha igen, akkor kb. mikorra lehetne ezt idoziteni es mit kell tennunk?
  Elore is koszonom a valaszt, udvozlettel: K. S.

  • Kedves Sándor!

   Jelenleg egyeztetések folynak egy lehetséges december eleji bécsi koncertről, ennek részletei hamarosan kikerülnek honlapunkra.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Zenekar!

  Szeretném megtudni, hogy az Égbolt zár c. dalt ki énekli, mert ezen vitázunk!!!!
  Üdvözlettel:
  Mary

  • Kedves Mary! Az idei Csík lemezen megjelent változatot, Csík János énekli.
   Üdv: Attila

 • Kedves Zenekar!
  Fantasztikus élmény volt a tegnap esti koncert Mezőberényben. Szívből gratulálok Önöknek, és további sok sikert kívánok.

 • Nyirbátor . Most lett vége a koncertnek. Eszem meg áll!Ez nagyon király! Én még ilyet nem éltem át !Gratulálok nektek a hibátlan müsorért!

 • Kadar Katalin Imola

  Azt szeretnem kerdezni, hogy mikor lesz koncertjuk Marosvasarhelyen es esetleg mikor Londonban? Udvozlettel, Katalin

  • Kedves Katalin!

   Marosvásárhelyen 10.13-án lesz koncertünk, annak részletei a koncertek menüben olvashatóak. London egyenlőre nincs tervbe véve.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Bagossy Árpád

  Kedves Zenekar!

  Érdeklődni szeretnék,Erdélyben,pontosabban ,Nagybányán (Baia Mare) mikor jártok?

  Köszönettel

  • Kedves Árpád!

   Ha minden jól megy szept.19-én leszünk Nagybányán.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Bobok Katalin

  Szeretném megkérdezni, hogy szeptemberben tervezik e , hogy fellépnek Dunakeszin? Válaszát köszönöm, üdv. Katalin

  • Kedves Katalin!

   Szeptember 14-én koncertezünk Dunakeszin. A részletek hamarosan kikerülnek honlapunkra és facebook-oldalunkra is.

   Üdvözlettel,
   a Zenekar

 • Lévai Gyula

  Az után érdeklődnék hogy a nyár folyamán a Rackajam együttessel közös fellépés várható-e és ha igen hol. Kecskemétet sajnos kihagytuk. 🙁

  • Kedves Gyula!

   A nyár folyamán már biztosan nem lesz közös koncertünk a Rackákkal. 🙁

   Üdv,
   a Zenekar

 • Kedves Csík Zenekar!

  Olyan kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy esküvőkre szoktak-e menni meglepetés-vendégként? 🙂

  üdv, Niki

 • Sánta Vivien

  ♥♥♥hajosi koncert csodás volt első sőrban áltam nagyon jo volt mindenkinek teteszett ♥♥♥♥♥♥

 • Kedves Zenekar!
  Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy a “Mesél az erdő” című dalt esetleg meg lehet e valahol szerezni stúdió minőségben mert ez a kedvenc dalom tőletek!
  Üdvözlettel: Marci

 • dr. Mátyás Péter

  Kedves Csík Zenekar!

  Hálásan köszönöm meg a ma esti fergeteges sikerű jótékonysági koncertet, amit Sárospatakon adtak.Mindenki csak a legnagyobb elismeréssel szólt Önökről, zenéjükről. Köszönöm önzetlenségüket, precizitásukat,emberségüket!
  Isten áldja kedves mindnyájukat!

 • Kedves Csík zenekar!

  Szeretném tudni,mikor lesz koncert Fejér megyében? Székesfehérvár, illetve Velencei tó környékén?
  Tudom most volt Agárdon de az idő nem volt szép….

  Előre is köszönöm a választ:)) Szép Estét!:)

  • Kedves Dorci!

   Kifejezetten a környékben nem lesz koncertünk, legközelebb Balatonfüreden (62 km.) július 2-án, Tatán (58 km) június 13-án, illetve Oroszlányban (43 km.) augusztus 20-án játszunk.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Turcsánné Kujbus Ibolya

  Kedves Csík Zenekar!

  Érdeklődni szeretnék,hogy egyszer talán minél hamarabb persze:),koncerteznek-e Ferenczi György és a Rackajam csapatával Nyíregyházán?
  Válaszukat előre is köszönöm!
  Tisztelettel:Turcsánné Ibolya

  • Kedves Ibolya!

   A közeljövőben sajnos biztosan nem lesz alkalmunk Nyíregyházára látogatni a Rackákkal.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Csík Zenekar!
  Szeretném megtudni tőletek, hogy a közeljövőben terveztek e németországi koncertet? Stuttgartban minden évben megrendezik az un. Magyar bálat, ami a legelismertebb magyar bál Németországban,és szívesen látnálak ott titeket!
  Üdvözlettel: Csilla

  • Kedves Csilla!

   Sajnos nincs jó hírünk, mert Németországban a közeljövőben nem játszunk.

   Üdv,
   a Zenekar

 • valaki aki nem előszőr ir nektek

  nagyon szeretem a népzetnét imádlak titeket de ez másoknak nem tetszik folyematosan piszkálnak hogy titeket és a zenéteket szeretem mit tegyek?

  • Nagyon kedves vagy, hogy tanácsot kérsz és igazán örülök, hogy szereted a muzsikát, amit játsszunk. Nem tudom mennyi idős vagy, de remélem hasznát veszed, amit írok. Attól függ ki, mi az oka és mivel indokolja a piszkálását.
   Ha te túl nyilvánosan, feltűnni akaróan, bántóan, bárhol nem a megfelelő helyen, állandóan hallgatod a zenét vagy kihívóan jelzed a külvilágnak elismerést várva, hátha ettől jobban szeretnek mint általában, akkor piszkálni fognak a koruktól függetlenül. Ha a szüleid, akkor ne otthon hallgasd, ha az osztálytársaid akkor ne mond nekik mit szeretsz hallgatni, ha a barátaid akkor ők nem a barátaid. Ha azért bántanak, mert a magyar népzenét szereted akkor arra büszke lehetsz ha azért, mert a feldolgozásokat akkor sem kell szégyenkezned emiatt, mert kevés zenekar tud elektromos könnyűzenét akusztikus hangszereken jól játszani. Ha mindkettővel bajuk van, akkor biztos, hogy nem nekik van igazuk.
   Higgy magadban, mert te igényeset, értékeset szeretsz.

   Csík János

 • Kedves Zenekar!

  Érdeklődni szeretnék,van-e esély rá,hogy az idén is fellépjen Tusványoson a zenekar?
  Köszönettel: Boróka

  • Kedves Boróka!

   Az idei esztendőben nem tudunk menni Tusnádfürdőre, reméljük jövőre sikerül.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Herczeg Anna

  Kedves Csík Zenekar!

  Szeretném megkérdezni, hogy van-e rá esély, hogy a közeljövőben jöttök Angliába koncertezni?
  Válaszotok köszönöm!
  Szép napot!

  Üdvözlettel,
  Herczeg Anna

  • Kedves Anna!

   A közeljövőben nem tervezünk angliai koncertet, de talán a jövő évben sikerül összehozni.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Kálmánczhelyi Dóra

  Szeretném megköszönni a mai debreceni koncertet! Nagy élmény volt, az egész család nagyon élvezte. Kicsit sajnálom, hogy az a fotó nem sikerült, de ez már csak ilyen. Várjuk a következő koncertet, addig is sok sikert kívánok.
  Üdvözlettel:
  Kálmanczhelyi Dóra

 • Regős Anikó

  Kedves zenekar!

  Szeretném megkérdezni, hogy a Máriaremetei templomkertben lesz-e fellépésük, valamint a Kobuci kertben mikor lesz?
  Sajnos autó nélkül vidékre már nem tudunk elmenni, de a Müpa, vagy a Syma csarnok, már meghaladja anyagi lehetőségeinket. Várom válaszukat. Szeretettel Regős Anikó

  • Kedves Anikó!

   A templomban nem, de a Kobuci kertben fogunk koncertezni. Annak időpontja: 2014.08.08.
   Várjuk szeretettel.
   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Zenekar!
  Érdeklődni szeretnék, hogy van-e rá esély, hogy az idén is fellépjen a zenekar Tusványoson? A tavalyi nagyon-nagy élmény volt! ( Ha esetleg igen, milyen felállásban?)
  Előre is köszönettel:
  Boróka

  • Kedves Boróka!

   Sajnos az idei esztendőben nem megyünk Tusványosra, talán 2015-ben.
   :((
   Üdv,
   a Zenekar

 • Sziasztok!Idén mikor és hol vagytok láthatóak Szegeden?

  • Kedves Róza!

   Legkorábban a SZIN-en koncertezünk, időpontja: 2014.08.29.
   Az őszi-téli időszakban is szeretnénk Nálatok összehozni egy jó kis bulit, annak részletei még egyeztetés alatt.
   Várunk szeretettel,
   Üdv,
   a Zenekar

 • rónai edit

  Köszönet a ma esti koncertért,gyönyörű volt Balatonalmádiban

 • Sellyei Éva

  Kedves Zenekar!
  Szeretném megtudni,hogy a legújabb lemez,melynek bemutatója ápr.23-án lesz a MÜPA-ban mikortól vásárolható meg, és esetleg lehet-e valahogy előjegyezni.Semmiképpen nem szeretnék lemaradni róla és már külföli barátaim is érdeklődnek.
  Köszönettel várom a választ

  • Kedves Éva!

   Az új lemez ha minden a tervek szerint halad április 24-től lesz elérhető Kiadónknál, A Fonó Budai Zeneházban. Legkésőbb a 28-ai héten kerülnek a boltokba a lemezek. Amint végleges információval tudunk szolgálni, természetesen honlapunkra és facebook-oldalunkra is kiírjuk.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Kedves Csik Zenekar,

  Ejjel-nappal tudnam hallgatni a zenejuket. Nagyon szinvonalas, elvezetes a zenejuk. Gratulalok.
  En Los Angelesben elek immar 20 eve, es itt is terjesztem a zenejuket!
  Amugy pecsi vagyok es latom lesz koncertjuk a POSZT alatt, de akkor sajnos nem leszek ott. Augusztusban haza tudok menni egy hetre, 24-31-ig. Ha azon a heten lesz valahol koncertjuk, akkor en mindenkeppen ott leszek. Az orszag barmelyik pontjara elmegyek. Erdeklodnek mikor lesz koncertjuk azon a heten es hol. Koszonom es koszonet a zenejukert!

  • Kedves Andrea!

   A kérdéses időszakban két koncertünk lesz:
   1. 2014.08.29. Szeged – SZIN
   2. 2014.08.30. Kazincbarcika – Borsodi Művészeti Hetek

   A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

   Várjuk szeretettel,
   Üdv,
   a Zenekar

 • Balogh Hajni

  Elnézést,ha feleslegesen teszem, de elküldöm még egyszer, bár már kicsúsztam az időből- 12-én küldetem el ezt az üzenetet és azóta az van kiírva, hogy az üzenetem várakozik a “felülvizsgálatra”.

  Your comment is awaiting moderation.

  Kedves Csík Zenekar!
  Tiszta szívből gratulálni szeretnék az eddigi színvonalas, sikeres munkájukhoz! Viszont az elődeimhez hasonlóan én is egy kéréssel fordulok Önökhöz. Szeretném megtudni, hogy valamilyen módon hozzá juthatnék-e a Most múlik pontosan című dal zenéjéhez (csak a zenéhez,ének nélkül)?? Nem szeretném nagyon hosszúra nyújtani, de kicsit írok arról. hogy miért is kérem. Nincs még 2 éve, hogy Ausztráliába jöttem férjhez. Itt jelenleg a nyelvet tanulni járok egy iskolába, ahol nagyon sok nemzetiség jelen van. Ausztráliában van egy Harmony Day, amikor minden náció közösen ünneppel, de visz egy kis ízelítőt a maga hazájából. Nekem nagyon tetszik ez a dal (egyébként dunaújvárosi vagyok, mint a dal szerzője) és főként az Önök előadásában, hangszerelésében nagyon Magyar”. Nem tanultam énekelni,csak nagyon szeretek és azt gondoltam, hogy én ezt adnám elő azon a napon, ami jövő héten lesz az iskolámban- márc.19-én – JA! És kb. 100 magyar palacsintát viszek még magammal. Nagyon remélem, hogy nem kéretem lehetetlent és el tudják juttatni nekem valamilyen elektronikus úton ezt a zenét. Kívánok sok- sok sikeres koncertet és lemezt a továbbiakban (nem minden önzés nélkül), hogy mi még sokáig élvezhessük azokat! Tisztelettel és Köszönettel: Hajni
  (email címem: hajnalkalog@gmail.com )

  • Kedves Hajni!
   Most is csak azt tudom írni, mint eddig: A dalt egyben vettük fel, NINCS ének nélküli verziója. Lehet, hogy más zenekar csinált, de mi NEM, így sajnos elküldeni sem tudjuk!
   Üdv.
   Attila

 • Tisztelet Csik zenekar!
  Érdeklődni szeretnék, hogy idén van-e rá esély, hogy Pécsen is felléptek?
  Válaszotokat köszönöm és sok sikert!

  • Kedves Dávid!

   Igen, mégpedig június 7-én a Kodály Központban a POSZT keretein belül. Vendégünk is lesz, Berecz András és Őze Áron személyében.

   Várjuk szeretettel.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Sánta vivien

  Köszönöm szépen a segítséget!! 😀

 • Tisztelt Csìk zenekar!
  Èrdeklődöm hogy ebben az èvben lesz-e Kobucis koncert?
  Mert a zenekar ès a helyszìn is nagy szerelmem, ès maradandò èlmèny volt a legutòbbi talàlkozàs…
  Persze mindig, mindenhol ha csak tehetem 🙂
  Bea

  • Kedves Bea!

   Igen lesz Kobucis koncert, mégpedig augusztus 8-án.
   Várunk szeretettel.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Tisztelt Zenekar!

  Szeretnék érdeklődni,hogy a Május 8.-án Szolnokon, megrendezésre kerülő koncertre,mikortól és hol lehet jegyet vásárolni?

  Köszönettel,és nagy tisztelettel:Gabriella

  • Kedves Gabriella!

   Az alábbi elérhetőségeken lehet jegyet vásárolni:
   ARS-IN-KOM Kft. – Hangversenyiroda
   Szolnok, Mészáros L. u. 27/a. fsz. 1.
   Telefon: 56/421-565, 420-189
   e-mail:info@szolnokfesztival.hu
   http://www.szolnokfesztival.hu

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Nem arulhatom el

  Felebresztettek bennem, amit annyian el akartak folytani. Ez vagyok… ujvideki magyar..

 • Sánta Vivien

  és azt nem tudják véletlenül ,hogy hány órakor lesz??

  • Kedves Vivien!
   Ha minden jól megy 20.00 órakor kezdünk.
   üdv,
   a Zenekar

 • Sánta Vivien

  Köszönöm szépen ott leszek! 🙂

 • Dósa Zsolt

  Tisztelt Csík zenekar!

  A segítségüket szeretném kérni, van egy zene amit önök muzsikálnak és a címét szeretném megkérdzni, vagy esetleg a dal szövegét. Íme a link a zenéről:
  http://www58.zippyshare.com/v/4885241/file.html

  Köszönettel, Dósa zsolt

  • Kedves Zsolt!

   A felvétel részlet a Lakodalmi csárdás és szapora Györgyfalváról c. számból. (A kor falára lemezről)

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Lehocki Mihály

  Kedves zenekar csak szeretném kédezni mikor jőtők Szerbijába?

  • Kedves Mihály!

   Jelen pillanatban sajnos nem tudjuk megmondani, hogy idén eljutunk-e Önökhöz.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kálmánczhelyi Dóra

  Kedves Csík Zenekar!
  12 évesen ötödik éve táncolok a Debreceni Hajdú Táncegyüttesben. Nagyon jó érzés volt hallani az általam ismert dalokat a Ti előadásotokban, és még jobb volt új dalokat megismerni. Tavaly novemberben volt is koncertetek Debrecenben, de sajnos nem tudtunk rá elmenni. Remélem újra ellátogattok majd a városunkba. Van már tervben újabb debreceni koncert? Ha lesz, rám számíthattok!
  Jó muzsikálást kívánok Nektek:
  Kálmánczhelyi Dóra

  • Kedves Dóra!

   Köszönjük szépen hogy írtál nekünk. Idén is tervezünk debreceni koncertet, és ha minden jól megy, az ősszel (de talán még korábban is) ellátogathatunk Hozzátok.
   Addig is sok sikert kívánunk a Táncegyüttesben.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Vajóné Szabó Éva

  Kedves Csík zenekar!
  Tudom, hogy jönnek március 21-én Gyöngyösre, de bővebbet szeretnék, mert meg akarom tekinteni a koncertet. A plakátot nem láttam.
  Üdvözlettel Vajóné Szabó Éva

  • Kedves Éva!

   Köszönjük érdeklődését a koncerttel kapcsolatban.
   A helyszín a Sportcsarnok (Gábor Áron u. 2741/1/A) lesz, és a Heves Megye napja – Jótékonysági Est keretein belül kerül megrendezésre.
   Az Est 19.00 órakor fog kezdődni, a koncert kb. 19.30-kor.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Sánta Vivien

  Kedves Csík zenekar!
  13 éves vagyok már 7 éve táncolok.Minden vágyam az volt, hogy eljusak a koncertetekre! egyszer sikerült amikor Baján koncerteztetek remélem töbször is lesz Dusnok környékén koncertetek nagyon szeretem a zenéteket!!
  Tisztelettel: Sánta Vivien

  • Kedves Vivien!
   Köszönjük szépen hogy írtál nekünk. Jó hírünk van Számodra, mert május 24-én Hajóson koncertezünk, Tőletek csak 23 km-re. Hamarosan a részletek is kikerülnek a koncertek menübe.
   Várunk szeretettel Hajósra.
   Addig is minden jót kívánunk Neked.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Kedves zenekar!
  A jubileumi nagykoncert megjelenik-e DVD-n, vagy leadják-e a TV-ben? Jó lenne megmutatni ezt a fantasztikus koncertet azoknak is, akik nem lehettek ott.
  Hajrá csak, így tovább! További jó zenélést!
  Laci

  • Kedves Laci!

   Igen, a koncertet rögzítettük, és a terv, hogy dvd készül belőle. Ha minden jól megy még idén sikerül kiadni.

   Üdv,
   a Zenekar

 • Grófné Varga Terézia

  A Tartsd magad nemzetem című dalt már annyiszor megtagadtátok , hogy kérdezem: Benneteket valóban nem érdekel , ki alkotta ezt a csodát? Nyomoztatok-e utána? Ez azért bármely zenekarnak dicsőségére válna. Mért nem meri senki felvállalni ? Ha nincs gazdája és ennyiszer rátok fogták , miért nem fogadjátok be , hogy ne jusson a kufárok kezére , mint az országunk?
  Tisztelettel Teri

  • Kedves Terézia!
   Legyen szíves küldje el nekem az e-mail címét! Privátban szívesen leírom a dolgot, bár már annyiszor leírtuk, elmondtuk, hogy csodálkozom, hogy Ön még nem tud róla.
   Üdv:
   Szabó Attila
   szaboattila@chello.hu

 • Nagy rajongói vagyunk a feleségemmel a csík zenekarnak, értéket érzünk a zenéjükben, amit érdemes – lenne – élőben is hallgatni.

  Hallgatnánk is, de mivel két kisgyermekünk van, így nem tudunk eljutni a sokszor több száz- km re lévő koncertekre, nem anyagilag, hanem a gyerekek miatt.
  Mivel mi is kecskemétiek vagyunk, rendszeresen figyeljük a programújságokat, hátha emberi időben Kecskeméten is kezdődik koncert.
  De nem. Lassan az emberi időről is lemondanánk, csak koncert lenne, de az sincs.

  Szeretnénk kérni, tudva, hogy mindenütt szeretettel várják önöket, Kecskemétet se felejtsék el, hiszen van egy ragyogó akusztikával rendelkező művelődési házunk, és még vagy 10 db olyan helyszín, ahol a telt házzal lehetne fellépni.

  Ismerősök, barátok, rokonok, szintúgy erre panaszkodnak, /már akit megérintett ez a zene/, hogy mennének, de nincs hova.

  Köszönöm hogy soraimat elolvasta, bízom benne, hogy rövidesen élőben is élvezhetem a zenéjüket.

  Tisztelettel: Gábor

  • Kedves Gábor!

   Jó hírünk van, mert április 25-én a kecskeméti sportcsarnokba tervezünk jótékonysági célú koncertet . A részletek is hamarosan kikerülnek honlapunk koncertek menüjébe.
   Reméljük ez jó alkalom lehet egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Selmeci-Pósfay Krisztina

  Kedves Zenekar, Kedves Mindnyájatok!

  Örömmel olvasom lentebb, hogy készül a 25 éves jubileumi nagykoncertről DVD.
  Az én “Jézuskám” megajándékozott belépővel, így részese lehettem férjemmel együtt annak a felejthetetlen, közel 3 órás koncertnek, amely nem csak fület, de szemet-szívet gyönyörködtető, lélekmelengető élmény volt, fantasztikus vendégekkel,táncosokkal, fényekkel, hangokkal.
  Köszönjük! Megkoronáztátok vele az amúgy is sok szép élménnyel telt 2013-as évünket!
  Lássunk, halljunk még minél többet Benneteket. A következőre már visszük a gyerekeket is :-).

  További sok sikert, erőt,kitartást, lendületet, ami mellé itt vagyunk mi és reméljük az általunk nevelt felnövekvő, lelekes közönség.

  Még egyszer köszönet az élményért: Selmeci-Pósfay Krisztina és Selmeci Attila

  • Kedves Krisztina!

   Köszönjük a kedves szavakat. Igen, a koncertről készült felvételek remélhetőleg még idén dvd formát öltenek.
   Várjuk Önöket továbbra is koncertjeinkre, a gyerekekkel együtt. 🙂

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Tisztelt Csík zenekar!
  Megdöbbenve olvastam, hogy Kerényi Imre azzal próbálja lejáratni Csík Jánost, hogy felvette őt a Magyar Krónika című, kormányzati agitprop kiadvány talpnyalóinak potenciális sorába.

  Mint a zeneker régi rajongója és Csík János régi tisztelője, kérem határolódjon el minél hamarabb, ne hagyja, hogy ez a rosszindulatú lejárató kampány sikerüljön!

  • Kedves András!

   Nagyon köszönöm a zenekar és a magam nevében a szeretetüket és tiszteletüket, a velünk való törődést és a értünk érzett aggódást, amit ki szerényen korrekten, ki indulatosabban bizony bántón megfogalmazott, a Magyar Krónika című folyóirat megjelenésének gondolata és kitalálóinak megkeresése kapcsán. Valóban sajnálom, hogy egy nem létező kiadvány, annak ötletgazdáinak személye, az általuk hiányos odafigyeléssel meghívott vagy nem meghívott közéleti személyiségek erre leadott reakciói, és az ezt olvasó külső szemlélők, politikai gondolatai alapján, érzelmeiktől sem mentes indulatai, ilyen nagy vihart korbácsoltak a zenekarunk és jómagam köré. Biztosítani szeretnék minden minket tisztelő, a mi muzsikánkat hallgató, vagy minket felületesen ismerő érdeklődőt, hogy mi továbbra is a szélsőségektől mentes egészséges magyar nemzeti öntudat alapján dolgozunk, gondolkodunk mint ahogyan azt már évek óta tesszük és tenni is fogjuk.Hiszem, hogy nemzetünknek vannak olyan történelmi, tudományos, kulturális, nemcsak a múltban, hanem a mai hétköznapi életünkben is születő értékei, amire büszkék lehetünk és politizálástól mentesen éltethetjük, fejleszthetjük és tovább adhatjuk itthon és bárhol a világon egyaránt.Csak ennek a gondolatomnak köszönhető, hogy üdvözöltem a bizalmat a megkeresésben, de pont ez alapján nem is “írok alá” általam nem helyesnek vélt, túlzott politikai érdekekkel átitatott kezdeményezéseket.
   Aki másképp akarja érteni ezeket a sorokat, az másképpen is fogja. Kérem mindannyiukat értsék úgy, ahogy szeretném, ahogyan megírtam.
   Csík János

 • Lórántfy Judit

  Szeretném megkérdezni, hogy 2014-ben mikor és hol lesznek Csík koncertek.
  Köszönettel: Lórántfy Judit

  • Kedves Judit!
   Márciustól fogunk újra koncertezni, érdemes figyelni a “Koncertek” menüpontot!
   Üdv:
   Attila

 • Tisztelt Zenekar!
  Sajnos nem találom a most múlik pontosan zongora kottáját pedig nagyon kéne minden információt előre köszönöm.
  köszönettel:Dani.
  Ui.: Nagyon sürgős.

  • Kedves Dani!
   Nincs zongorakotta, sőt semmilyen kotta sincsen. Mi is fül alapján szedtük le, javaslom Neked is.
   Üdv:
   Attila

 • Varga Kadosa

  Kedves Csík Zenekar!
  A “most múlik pontosan” zongora v. harmonika kottáját nem találom sehol nem tudnátok segíteni?

  • Kedves Kadosa!

   Kottával sajnos nem tudunk szolgálni.
   Megértésedet köszönjük,
   üdv,
   a Zenekar

 • Szépvölgyi Ágnes

  Szeretném megtudni, hogy a 25 éves jubileumi koncertről készül-e DVD?
  Üdvözlettel
  Szépvölgyi Ágnes masterform@t-online.hu

  • Kedves Ágnes!
   Készül DVD, de pontos időpontot nem tudunk mondani.
   Üdv:
   Attila

 • Kedves Csík Zenekar!
  Először is szeretném megköszönni a 30-i jubileumi koncert élményét. Feltöltötték a lelkemet. 🙂 A zenekar, a vendég zenészek, a táncosok, a látvány, a hangzás, a közönség, csodás volt. Olyan értéket képviselnek, amit kevesen ezen a világon. Köszönöm, hogy vannak nekünk! 🙂
  Érdeklődni szeretnék, hogy a koncertről nem készítettek e koncertfelvételt, amit meg lehetne vásárolni, mert szívesen átélnénk többször is ezt a varázslatot.
  Előre is köszönöm a válaszukat!
  Nagyon boldog születésnapot kívánok és még rengeteg csodás koncertet!
  Üdvözlettel: Klobusinszky Anna

  • Kedves Anna!
   A koncertet rögzítettük, de hogy mikor lesz belőle kézzelfogható DVD, CD azt most még sajnos nem tudjuk megmondani, de tervben van!
   Üdv:
   Attila

 • Felejthetetlen élmény volt a Syma koncert!
  Nehéz megfelelő szavakat találni.
  Köszönjük!!
  Meteor

 • Tisztelt Zenekar!

  Elképesztő élmény volt a tegnapi koncert! Örülök, hogy ott lehettünk!
  Köszönjük az egész estét!

 • Kedves Zenekar!

  Majdnem elkövettük azt a hibát, hogy a 30-i évzáró koncert miatt, amire már megvan a jegyünk, nem megyünk el 2 nappal előtte Pécsett.

  Életünk legjobb Csík Zenekar koncertjét hagytuk volna ki! Fantasztikus volt!

  A táncosok (kár, hogy nem állandó vendégek), a vendég: Dresch Mihály, a háttérben felvillanó régi Csík Zenekar életképek…

  De ami a legjobban tetszett nekünk, az összeállítás. Ritkábban hallott dalok, az új dal FANTASZTIKUS, és számunkra sokkal jobb volt így, hogy a feldolgozások nem egy blokkban voltak, hanem “szétszórva”.

  Köszönjük az újabb felejthetetlen élményt, és várjuk a 30-i koncertet.

  Mariannának minél előbbi (!!) gyógyulást.

  MINDENKINEK AJÁNLJUK, HOGY MENJEN EL MINÉL TÖBB CSÍK ZENEKAR KONCERTRE, hiszen minden koncert új-és-új, más-és-más élményt nyújt!

  Szeretettel:
  Attila és Eri

 • Bartucz Kati

  Üdvözlet!

  Szeretném megkérdezni, hogy a “Tartsd magad nemzetem” című dal melyik CD-n hallható?

  Előre is köszönöm!
  Áldott karácsonyt kívánok!
  Bartucz Kati

  • Kedves Kati!

   Az a dal nem a Zenekar szerzeménye, azt soha nem játszotta és nem fogja játszani. A Csík Zenekar nevével visszaélve és szerzői jogokat sértve került ki az internetre.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Kedves Támogatók!

  Mindannyian jó érzéssel gondolunk vissza a múlt hét csütörtökre, amikor az “Összefogás Hagyományőrző Mestereinkért” rendezvény megvalósult. A Hagyományok Házában a koncert nagy sikerrel, eredményes támogatással zajlott, és a Fonó Budai Zeneházban, Győrben, Debrecenben rendezett táncházakban is jó hangulat volt a visszajelzések alapján.

  Az Összefogás esemény nem jöhetett volna létre a segítségetek nélkül, ezért most is, még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek, teljes szívvel az ügy mellé álltatok és ez a jóindulat művészi produkciókban sokszorosan visszaköszönt.

  A bankszámlára történő egyéni utalások nélkül a három nap alatt a négy helyszínen több mint 2 millió forint gyűlt össze (bruttó 2 327 000 Ft). Köszönet érte!

  Az összegyűlt pénz a Kallós Alapítvány elkülönített számlájára kerül, és felhasználásáról egy négytagú bizottság fog dönteni, amelybe a Magyarországi Kallós Alapítvány, a Hagyományok Háza, a Fonó Budai Zeneház és a Csík Zenekar képviselője is részt vesz. Célunk világos: időskorú mestereink egészségi állapotán szeretnénk javítani, ha módunk van rá.

  Még egyszer nagyon köszönjük, hogy az ügy mögé ilyen szép számmal felsorakoztatok!

  Kunos Tamás, Csík zenekar

  Horváth László, Fonó Budai Zeneház

  Kelemen László, Hagyományok Háza

 • Kedves Támogatók!

  Mindannyian jó érzéssel gondolunk vissza a múlt hét csütörtökre, amikor az “Összefogás Hagyományőrző Mestereinkért” rendezvény megvalósult. A Hagyományok Házában a koncert nagy sikerrel, eredményes támogatással zajlott, és a Fonó Budai Zeneházban, Győrben, Debrecenben rendezett táncházakban is jó hangulat volt a visszajelzések alapján.

  Az Összefogás esemény nem jöhetett volna létre a közreműködésetek,
  segítségetek nélkül, ezért most is, még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy ejöttetek, teljes szívvel az ügy mellé álltatok és ez a művészi produkciókban sokszorosan visszaköszönt.

  A bankszámlára történő egyéni utalások nélkül a három nap alatt a négy helyszínen több mint 2 millió forint gyűlt össze (bruttó 2 327 000 Ft). Köszönet érte!

  Az összegyűlt pénz a Kallós Alapítvány elkülönített számlájára kerül, és felhasználásáról egy négytagú bizottság fog dönteni, amelybe a Magyarországi Kallós Alapítvány, a Hagyományok Háza, a Fonó Budai Zeneház és a Csík Zenekar képviselője is részt vesz. Célunk világos: időskorú mestereink egészségi állapotán szeretnénk javítani, ha módunk van rá.

  Még egyszer nagyon köszönjük, hogy az ügy mögé ilyen szép számmal felsorakoztatok!

  Kunos Tamás, Csík zenekar

  Horváth László, Fonó Budai Zeneház

  Kelemen László, Hagyományok Háza

 • Rátkai Zsuzsa

  Érdeklődöm a jubileumi dupla bakelitlemez után. Hol tudom megvásárolni?
  zsratkai@gmail.com

  Köszönettel.

 • Kaposvári József

  Kedves Csík Zenekar !
  Képzeljétek a feleségem tegnap volt, én holnap leszek 60 éves !
  Három gyermekünktől jegyet kaptunk a december 30.-i koncertre és egy csodálatos tortát amelyen a 60-as gyertya mellett a “CSÍK 25 SYMA DECEMBER 30” felírat díszelgett !!! Nem szégyellem kijöttek a könnyeim !
  Üdvözlettel : Kaposvári József Székesfehérvárról

  • Kedves József!

   Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Önöknek mi is. Számunkra megtisztelő ez az ajándék.

   Áldott, Békés Karácsonyt,
   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Magosin Dezső

  December 30.-ra van jegyem a SYMA csarnokbeli koncertre. A zenekarról szóló könyvet már megvettem, kérdésem : lesz-e lehetőség a koncerten dedikálásra. Válaszukat várva, maradok tisztelettel : Magosin Dezső

  • Kedves Dezső!

   Valahogy biztosan megoldjuk :))

   Üdvözlettel,
   a Zenekar

 • Kedveseim!

  A Mikulás meghozta az ajándékát: december 5.-én a “Most múlik…”
  – a XXI. század “Szomorú vasárnap”-ja – elérte a 11 millió (!) megtekintést.
  Gratulálok!
  István

 • Grat!Zseniális!Köszönjük!!!!

 • Maximális TISZTELET!!!

 • Tisztelt Zenekar!

  A december 30-i koncertre hol vehetek jegyet Szép Kártyával?

  Köszönettel: Kaufmann Andrea

 • Temesvári Margó

  Tisztelt Zenekar!
  Szeretném megtudni, hogy a dec.30-ai nagy koncertre lehet-e Kecskeméten jegyet kapni?
  Tisztelettel: Temesvári Margó

  • Kedves Margó!

   Jegyeket a http://www.jegyed.hu oldalon, valamint
   a Ticket Express ( http://www.eventim.hu )országos hálózatában lehet vásárolni.
   Az oldalon megtalálhatóak a kecskeméti értékesítési pontok is, amelyből egyet kiemeltünk:
   IBUSZ Kecskemét
   Korona utca 2. – Malom Üzletház
   6000 KecskemétHétfő-Szombat: 10.00-19.00, Vasárnap: 10.00-14.
   00+36-76-486-955
   kecskemet@ibusz.hu

   Érdemes lehet előbb odatelefonálni, hogy valóban lehet-e vásárolni a koncertre jegyet.
   Valamint a weboldal Jegyirodák menüpontjában meg lehet keresni a további helyszíneket.

   Ha nem jár sikerrel, írjon nekünk ismét, és segítünk.

   Üdvözlettel:
   a Zenekar

 • Monori Zoltán Csemő

  Nagy élmény volt számunkra a tápioszentmártoni koncert Köszönyük nektek Tisztelettel Monori Zoltán

  • Kedves Zoltán!

   Örülünk ha jól érezte Magát, mindig ilyen céllal indulunk koncertezni. A visszajelzések sokat segítenek nekünk.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Visszavarunk Nagyvaradra, mikor josztok???

  • Kedves Árpi!

   Köszönjük, reméljük 2014-ben is sikerül eljutnunk Nagyváradra. Mi azon leszünk 🙂
   üdv, a Zenekar

 • Vánkos Gáborné

  Tisztelt zenekar! Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz Pápán koncert?

  • Kedves Vánkos Gáborné!

   Az idei esztendőben sajnos Pápán nem fogunk játszani, a jövő évi koncertek pedig még alakulóban vannak. Amint lesznek híreink, természetesen rögtön kiírjuk honlapunkra és facebook oldalunkra.
   Üdvözlettel: a Zenekar

 • Magosin Dezső

  Nagy tisztelője vagyok a zenekarnak, eddig a net-en kísértem útatok alakulását. Most hogy megjelent Süveges Gergő könyve eddigi életetekről, még inkább tisztellek benneteket. Több olyan művetek van, ami (lehet hogy a koromból adódóan is)de igen komoly érzelmeket váltott ki belőlem. Most hogy 70 éves lettem, egyik ajándékként a Rólatok szóló könyvet kaptam meg gyermekeimtől nagy örömömre. 2013 december 30-án lesz SYMA csarnokban a 25 éves júbileumi koncertetek, amire jegyem van, tehát először foglak benneteket élőben látni. ezt az alkalmat szeretném felhasználni arra, hogy a Rólatok szóló könyvet dedikáljátok.
  Kérésem meghallgatását és várható teljesítését előre is megköszönve, maradok tisztelettel : Magosin Dezső

  • Kedves Dezső!

   Köszönjük eddigi bizalmát zenekarunk iránt. A könyv dedikálására biztosan lesz alkalom a december 30-ai koncerten. Reméljük hogy az első Csík koncert jó élményekkel fog szolgálni Önnek.

   Üdvözlettel: A Zenekar

 • Dani-Ördög Dalma

  Kedves Zenekar,
  Köszönöm a kecskeméti jubileumi koncertet. Felejthetetlen élményben volt részem. Köszönöm

 • Fantasztikus, családias hangulatú koncert volt a Fonó 18 (és Csík Zenekar 25) szülinap, ismét egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük! Eri + Attila

  • Sziasztok!
   Mi is…:-) Nagyon érdekes volt így félig erősítve játszani!
   Üdv: Attila

 • ADZA GÁBOR

  KEDVES ATTILA ÉN AZUTÁN ÉRDEKLŐDNÉK HOGY A KONCERTEKEN MILYEN MÁRKÁJÚ GITÁRT HASZNÁLSZ?

  • Kedves Gábor!
   Gibson Americana Pioneer és Gibson Americana Ranger az a két gitár amit mostanában színpadon használok. Mindkettő tömör testű elektroakusztikus gitár.
   Üdv: Attila

 • Lehocki Mihály

  Kedves Zenekar. Én Szerbiából jeletkezem egy kis falucskából Muzslyáról. Van itt egy pár család akik nagyon kedvelik a ti zenéteket.Szeretném megtudni hogy szoktatok-e Lakadalmakba zenélni? Vagy csak koncerteken? Mikor jöttök Szerbiába? Mi most tervezzük hogy NOV.29-én elmegyünk Szegedre.Üvözlettel:Lehócki Mihály.
  .

  • Kedves Mihály!

   Az utóbbi néhány évben a Zenekar csak koncerteken szokott játszani. Szerbiába az idei esztendőben már valószínűleg nem jutunk el, de jövőre ha ha minden jól megy, igen. Amint vannak részletek, természetesen rögtön közöljük honlapunkon és facebook oldalunkon. Nov. 29-én várjuk nagy szerettel Szegedre, ahol Dresch Mihály és Ferenczi György lesz a vendégünk.

   Addig is minden jót kívánva,

   Üdv,
   A Zenekar

 • Szabó Gyula

  Kedves Zenekar!

  Tervezik-e, hogy kiadnak hd-s koncertfelvételt, valamilyen formában? Szerintem sokan várjuk már.
  Üdv: Szabó Gyula

  • Kedves Gyula!

   Terveink vannak ezzel kapcsolatban, és reméljük hogy össze is tudjuk hozni a jövő évre. Mindenképp dolgozunk rajta.

   Üdv,
   a Zk.

 • Sziasztok! Köszönjük, hogy a hideg idő ellenére is itt voltatok Tokajban, és egy szuper szabadtéri örömzenét adtatok nekünk

  • Kedves Béla!

   Valóban lehetett volna melegebb, de így is rendben volt minden. Szerencsére sokan eljöttetek a koncertre, és nagyon jó hangulatot teremtettetek. Ez azért feledtette a hűvös időt. Bízunk abban, hogy még találkozunk Tokajban.
   Üdv,
   a Zk.

 • Nagyon jól éreztük magunkat a rácalmási koncerten, köszönjük! 🙂

  • Kedves Kitti!
   Mi is nagyon köszönjük a szíves fogadtatást és a szervezőknek a meghívást! Reméljük még ellátogathatunk Hozzátok.
   üdv, a Zenekar

 • vadas gyula

  …míg ő leszáll egy almafán,
  az Isten kertjében imádkozik talán.

  Szépen kérem, Marianna, ez így magyarul van, sokkal kifejezőbb, mélyebb értelmű, az üzenete magasztosabb, legközelebb ekképpen énekelje!

  Kezét csókolja és üdvözli a Csík Zenekart: Vadas Gyula Pécsről
  lenobiz@freemail.hu

  • Kedves Gyula!
   Köszönjük a jobbító szándékát, de szerintünk Kiss Tibor barátunk kiválóan megírta mind a zenét, mind a szöveget. Ráadásul, ha akarnánk sem változtathatnánk meg a szöveget úgy ahogy kedvünk tartja, mert ennek vannak szerzői jogi feltételei is. Sajnáljuk, hogy Önnek nem teszik, hál’Istennek sok millió embernek viszont így jó, csakúgy mint nekünk.
   Üdv: Attila

 • Sziasztok.. 🙂
  Mikor alapult a zenekar?

 • Sziasztok!
  Október 12-én jöttök Geresdlakra, a VII. Gőzgombóc fesztiválra egy másfél órás koncerttel.
  Ez miért nincs itt fent a honlapon?
  Üdv. 🙂

  • Kedves Gábor! Fenn van, talán nem a megfelelő menüpontban kerested…
   Üdv: Attila

 • Arató Lajos Szentes

  Nagy élmény volt a kecskeméti jubileumi koncertetek.

  Köszönjük !!

 • Sziasztok Zk! Irigykedve látom, hogy szeptemberben Kecskeméten Kiss Tibi és Dresch Mihály lesz a vendégetek.Szegedre hasonló felállásban mikor jöttök? Rég láttunk itt Benneteket.
  Üdv, Róza

  • Kedves Róza!

   A CSÍK25-jubileumi koncertsorozatunk egyik állomásaként Szegeden, november 29-én az IH Rendezvényközpontban koncertezünk. Vendégeink: Dresch Mihály és Ferenczi György lesz.
   Üdv,
   a Zenekar

 • Sziasztok, …a nagykaposi koncert miért nincs fenn!? :-/

 • Aranyi Andrásné

  lehet-e tudni mit fogtok csinálni vagy hol lesztek november 16-án?

  • Kedves Aranyi Andrásné!

   Nov. 16-án Veszprémben lesz koncertünk. A részleteket is hamarosan kiírjuk honlapunkra.

   Üdvözlettel:
   A Zenekar

 • Számíthatunk-e összel Erdélyi túrnéra?

  • Szia István!
   Az idén nem tervezünk őszi erdélyi turnét :(, talán 2014-ben. 🙂

   Üdv,
   a Zk.

 • HÓDI PÉTER

  KEDVES SZERVEZŐK A KECSKEMÉTI KONCERTRŐL SZERETNÉK TÖBBET TUDNI NEM LÁTOM A KULTURÁLIS KÖZPONT PROGRAMJA KÖZÖTT ÍGY AZUTÁN JEGYVÁSÁRLÁS SEM LEHETSÉGES MIKOR LEHET TÖBBET TUDNI ??? KÖSZÖNETTEL!!!

 • Tóth Arnold

  Üdv a Zenekarnak! A jászberényi koncert felvételét hogy lehet megszerezni? Fenomenális volt! Nem lélekemelő volt, hanem lélekröptető!!!! Köszönet a résztvevőknek!

 • gergelyfi zoltan

  minden tiszteletem veletek szemben,igy tovabb

 • Varga Tiborné

  Kedves Zenekari Tagok! Volt arról szó, hogy idén új lemez és könyv is jelenik meg. Mikorra várható? Köszönettel: Karolin

  • A könyv és a lemez várhatóan szeptemberben jelenik meg.
   Üdv: Attila

 • Nagyon jók a fényképek a megújult honlapon 🙂
  Sajnos szomorúan vettük tudomásul, hogy a minden évben látogatott jászberényi koncertre már 2 héttel előtte nem kaptunk jegyet.
  De nem lehet minket távol tartani… Hallgatjuk a kerítés másik oldalán! :)))

 • Végre eltűnt az a térkép a honlapról, ahol Nagyvárad Oradea volt, Pozsony pedig Bratislava!

  Kár, hogy olyan sokáik kint volt!

  Árpi (BP.)

 • Sziasztok,

  Gratulálunk az új oldalhoz, nagyon szép lett, méltó a zenekarhoz!
  üdv, Attila (Pécs)


Aktuális hírek, események