CSÍK ZENEKAR
A jelenkor művészetévé, élő városi folklórrá varázsoljuk csodás örökségünket, a magyar népzenét.

A zenekarról

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.

Nos, ez a Csík Zenekar.
Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen.

Csík Zenekar koncertek

Ez a vonat ha elindult, hadd menjen, Énutánam senki ne keseregjen…

Összes fellépésünk ›

Csík Zenekar tagjai

“A rózsa is kinyílt, s a búza is piros, S nem jött a madárkám csattogó rigócskám…”

Hírek

“Ez a vonat ha elindult, hadd menjen…”

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat – 2022. november

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat – 2022. november

A játék és a szervező A Csík Zenekar a https://www.facebook.com/csikband címen elérhető oldalon szervez és bonyolít le nyereményjátékot. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.   Kik vehetnek részt a játékban? – A Játékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy (a továbbiakban: Játékos). – Amennyiben a nyertes 18 éven […]

Tovább ›

Honlap technikai problémák

Honlap technikai problémák

Kedves Közönségünk! Honlapunk technikai problémáinak elhárításán rajta vagyunk, a “Hírek” kategóriában addig is megtalálják 2022 téli koncertjeinket. Megértésüket köszönjük!

Tovább ›

2022 téli koncertjeink

2022 téli koncertjeink

Novemberi és decemberi koncertjeinket az alábbi felsorolásban találják!   Csík Zenekar koncert – 2022.11.19. 19.00 – Művészetek Háza Miskolc Facebook eseményhez katt ide! Jegyvásárlás itt! Csík Zenekar koncert / Vendég: Bagossy Norbert – 2022.12.01. 19.00 Richter terem Győr Facebook eseményhez katt ide! Jegyvásárlás itt!  Csík Zenekar koncert / Vendég: HOBO – 2022.12.08. 19.00 Kölcsey Központ […]

Tovább ›

További hírek ›